Finnes det mer?

Gleng Bokcafé, med tilknyttede virksomheter, var i perioden 1979 til 2003 en betydelig arrangør av debatt-, musikk- og litteratur-arrangementer i Sarpsborg. Delvis under eget navn, delvis gjennom Glengrock og Gleng Musikkfestival, ble det, på hovedsakelig frivillig basis, arrangert flere hundre kulturarrangementer i disse årene.

30.08.1987 – Gleng Musikkfestival 1987 – Pellygata 32 – Utdeling av SA-kake.

Etter drøyt ett års arbeid er vi endelig klare med første versjon av bildearkivet fra denne virksomheten. Flere tusen bilder, dokumenter og trykksaker er gått gjennom, digitalisert og påført metadata. Deler av materialet (litt over 2000 bilder) legges ut allerede ved lanseringen på nyttårsaften 2021. Mer materiell venter på å bli klargjort og vil lagt ut etter hvert.

Vi vet imidlertid at det finnes mer der ute (spesielt bildemateriell), og mottar gjerne bilder, tekster, blogginnlegg eller annet som kan legges inn i løsningen. Ta kontakt og bli med på å ta vare på en viktig del av den lokale kulturhistorien!

Jon, Øivind, Tobias og Kjell Arne Nordli